• ul. Postępu 36A, Jastrzębiec

    05-552 Magdalenka, Polska

  • sekretariat@ighz.pl

    tel. +48 22 736-70-00
    fax +48 22 756-16-99

9. Międzynarodowe Targi Innowacji Gospodarczych i Naukowych INTARG 2016

17.06.16
W kategorii Przemysł spożywczy platyną wyróżniono wynalazek Innowacyjna technologia produkcji suszonego mięsa strusi o podwyższonej wartości odżywczej i prozdrowotnej opracowany przez zespół naukowców w składzie: Jarosław Horbańczuk, Ewa Poławska, Andrzej Półtorak, Agnieszka Wierzbicka, Żaneta Zdanowska¬Sąsiadek, Paulina Lipińska, Adrian Stelmasiak, Aleksander Sieroń, Jarosław Wyrwisz, Nina Strzałkowska, Marek Łukaszewicz, Krystyna Gutkowska, Jolanta Oprządek, Henryk Naranowicz, Edyta Juszczuk-Kubiak, Cyprian Tomasik, Artur Jóźwik, M.Pierzchała, A.Szpicer.